Back to nature

Back to nature med Firewalk

Som nyfødt er du ren rå naturstyrke. Du har masser af mod på livet, og du skriger gerne for at få det du vil have

Du er født med evnen til at leve bevidst og med opmærksomhed på hvad du ønsker. Med tiden lærer vi at slække på vores ønsker vores evne til at mærke efter og bede om det der fylder os op på den gode måde.

Denne workshop er tilbage til power, styrke, frihed og flow.

Gamle vaner og tanker om hvem du er bliver på et 3 timers introkursus udfordret positiv, og du får lov til at vælge den forandring du ønsker dig. Når du er klar til forandring udfordrer du din gamle frygt med en vandring på gløder.

Med “Back to nature – er at slukke for autopiloten, at bruge din naturlige styrke og bryde gamle mønstre og vaner der ikke tjener dig mere.

Back to Nature – Tilbage til Naturlig power

Denne heldags Workshop er Positiv Power Peptalk, FIREWALK og mere målbevidst energi at arbejde ud fra. Firewalken er en fysisk og emotionel, samt mental og spirituel vandring på gløder. Oplevelsen åbner op til NUET.

Thomas Flindt og Danmarks mest erfarne Firewalkinstruktør Ole Vildmand Byder på 6 timers kursus med nye vaner, larm og løb på kul.

Ole Vildmand har praktiseret og gennemført hundredevis af firewalks siden 1995.

Ring eller skriv nu!

Vi kommer gerne og holder kurset hos jer. Har i naturen, haven, parkeringspladsen så hjælper vi jer med at finde naturens kræfter frem!