Hvem er vi

Thomas Flindt og Ejvind Jacobsen

Thomas Flindt

Telefon: 28920078

Thomas har siden 2003 levet af at holde foredrag og workshops om arbejdsglæde og motivation. Thomas er uddannet lærer, latterinstruktør og lifecoach. Siden 2005 har Thomas været vært og arrangør af Latterens Verdensdag i Danmark.

Thomas er idemand til morgenlatterkonceptet, hvor virksomheder griner sammen om morgenen før dagens arbejde. Forfatter til: “Lattercoaching – en bog om ægte livsglæde” udgivet i 2006. Bogen er siden udkommet på Engelsk og Koreansk.

Forfatter til bogen: “Go’ Arbejdsdag – Håndbog i arbejdsglæde” udgivet 2011

I 2007 udkom Cd’en: Greatest Laughter vol. 1. På denne CD har Thomas samlet de 20 mest smittende grin i Danmark. I hæftet i Cd’en er der en beskrivelse til hvordan man skaber et “grinerum” på arbejdspladsen eller i hjemmet.

Læs mere i CD’en Greatest Laughter Vol. 1

Thomas profil på Facebook – klik her

Ejvind Griner på Fyn Ejvind Jacobsen

Telefon: 22798090

Ejvind begyndte at grine i forbindelse med planlægningen af Latterens Verdensdag 2004, hvor han fik øjnene op for latterens fantastiske og gavnlige virkning.

Ejvind har været medarrangør af latterens verdensdag siden 2004 og har arbejdet som latterinstruktør og latterkonsulent næsten lige så længe.

Ejvind leder i dag FirmaLatter, og formidler morgenlatter konceptet til alle virksomheder der er interesserede. Ejvind afholder desuden latterkurser for virksomheder og private til arrangementer, fester, workshop, polterabend, kursus og foredrag.

Ejvind har grinet meget i Danmark, Tyskland, USA, Japan, England, Wales, Tjekkiet, Polen, Ungarn, Portugal, Frankrig og Spanien.

Ejvind har desuden planlagt Love Tour 2007 og 2008, hvor ideen har været at sprede latter og kærlighed til alle.