Latter hver morgen

Latter Teamspirit på 3 uger

Ny motivation og Ny energi på 21 dage med latter om morgenen

21 dage med Latter

Det tager 21 dage at skabe en ny vane. På 21 dage kan I få en helt ny arbejdsplads!

En glad og motiveret medarbejder er nemmere at kommunikere med, nemmere at arbejde sammen med. En glad og motiveret medarbejder finder sin egen indre drivkraft og har lyst til fællesskabet og til arbejdsopgaverne. 21 dage med latter vil transformere jeres indre såvel som ydre energi og arbejdsforhold.

3 ugers morgenlatter

Introduktionsaften på 1½ time – Vi laver en “før” og “efter” test.

Vi afholder et 21 dages forløb hos jer, hvor alle ansatte griner sammen 3 gange om ugen (man, ons, fre) 12-15 minutter inden dagens arbejde. Morgenlatteren består af vejrtrækning, stræk og grineøvelser. Det afsluttes med en fri latter siddende på gulvet

Eksplosiv udvikling i Salg, Samarbejde og Motivation med morgenlatter. Interwiev med købmand Henrik Kjærulf

Arbejdsklimaet, kommunikationen, samt andre sociale forhold hos de virksomheder der har prøvet et morgenlatter forløb, bliver styrket væsentligt.

Efter 30 dage med morgenlatter udtalte Christoffer Witt Quist – Adm. Direktør, Four Systems: “Det er sjovere at arbejde nu. Vi har en god stemning, og så griner vi meget mere end tidligere”

Den positive start på dagen tager medarbejderen med sig i sit arbejde, i forholdet til sig selv og kunderne. Tilfredse medarbejdere opnår selvfølgelig bedre resultater. Og tilfredse kunder køber mere