Latterkursus

Et latterkursus giver en sjov hverdag

Se et Firma latterkursus hos Adtimize som Kick-off

Latterkursus – og foredrag om arbejdsglæde

På vores latterkursus lærer du at slippe hverdagsstressen. Du får værktøjer til at styrke samarbejdet, skabe positivt arbejdsklima, samt forbedre kommunikationen i det nære arbejdsmiljø.

Et latterkursus består af 2 dele.

mobil latter på kontorFørste del af latterkurset er foredrag om arbejdsglæde. Her snakker vi om gode og dårlige vaner på jobbet. Det beskrives hvad latteren har med humor, sundhed og god kommunikation at gøre. Latteren virker på os både fysisk og psykisk, og hjælper med til at sikre en god oplevelse af hverdagen. Når vi griner sammen skaber vi grobund for større samhørighed, samarbejde og bedre arbejdsmiljø. Latteren hjælper i høj grad med til at øge trivslen og er i det hele taget en fantastisk team building.

I anden del af et latterkursus laver vi øvelser sammen, der fokuserer på at have en sjov kropslig oplevelse. Gennem latterøvelser, vejrtrækning og bevægelse kommer vi i kontakt med den del af os der har humor, kan lide at lege, og nyder at udtrykke sig frit. Vi kommer for eksempel omkring en “Hilse latter”, “Kollega latter”, “Ryge latter” og andre øvelser, som hjælper os til at åbne op til den indre latter vi alle har. Vi afslutter med en fri latter, der ofte fører til grineflip for mange af deltagerne

Bestil et latterkursus nu og få en CD med latter når vi kommer!

Et latterkursus bringer dig ind i nuet.

Når vi griner sammen på et latterkursus kommer vi tilstede i kroppen lige nu. Der skabes en åbenhed, hvor mere tillid og samarbejde bliver resultatet. Tendens til mobning og konflikter kan forsvinde efter ganske få dage med latter. Vi kommer til at føle os mere ligeværdige på arbejdspladsen, og succesoplevelserne bliver både flere og større.

Har du spørgsmål eller vil du bestille et latterkursus, så ring eller skriv nu fra vores kontaktformular!

Varigheden af et latterkursus er ca. 1½ time, eller efter behov.

Bestil et latterkursus fra vores kontaktformular!

Er du interesseret i et forløb med latterkursus hver morgen i firmaet, så se vores side om morgenlatter, eller læs historien om de positive påvirkninger af et morgenlatter forløb for medarbejderne.