Feedback-kultur foredrag

Feedback-kultur foredrag / workshop

Vi bliver mere motiverede og bedre til at løse opgaver, når vi er gode til at give og modtage feedback på arbejdspladsen. Fremtidens arbejdsplads er et sted med fokus på personlig udvikling, personlige værdier og fælles værdier. Ledere og ansatte har, på fremtidens arbejdsplads, en grundlæggende adfærd der handler om at løfte hinanden og spille hinanden bedre. En god feedback-kultur, optimerer samarbejdet, kommunikationen og de ansattes potentiale. 2-3 timers foredrag/workshop med mange øvelser undervejs. Emnerne bliver serveret i nutid, med opløftende energi og et fremadrettet fokus.

I vil blandt andet arbejde med / høre om:

  • Vaner der skaber en god feedback-kultur
  • Styrket din sociale og mentale trivsel
  • Arbejdet med aktiv og empatisk lytning
  • Arbejdet med konkrete feedback øvelser
  • Fremtidens leder, kollega og arbejdsplads
  • Udarbejdet 5 regler for god feedback-kultur på din arbejdsplads

Om foredragsholderen: Thomas Flindt har en stærk passion for at motivere mennesker til at få mest muligt ud af livet, både i og udenfor arbejdspladsen. Den røde tråd i Thomas´ oplæg er at sætte fokus på kvaliteter, styrker, relationer og handlinger der kan løfte dig og dine kolleger i hverdagen. Thomas er 52 år og har 19 års erfaring som professionel foredragsholder på arbejdspladser overalt i Danmark. Du får et sjovt, motiverende og vanebrydende foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”  og han har de bedste referencer fra både den offentlige og den private sektor. Læs mere på lev-nu.dk

Referencer: Tak til Thomas Flindt for et meget inspirerende og ikke mindst underholdende indlæg om feedback-kultur på arbejdspladsen. Aktiv og empatisk lytning er én af grundstenene til en god feedback-kultur på arbejdspladsen, og det er godt at øve sig på – hver dag. Vi sluttede aftenen med en sjov og interessant leg med kort – om forskellen på den Nysgerrige, Observerende og Konfronterende approach i forhold til feedback. Alt i alt et rigtig godt og lærerigt foredrag/workshop. 

Ulla Vennervald Nielsen Superfos a/s Taastrup

Læs mere her: Feedback kultur