Bryd vanen

Bryd vanen – få større trivsel

Bryd dine vaner med succes! Få succes ved at bryde dine vaner!

Vaner er valg vi har truffet så mange gange, at vi til sidst ikke længere træffer et valg, men ”gør som vi plejer”. Når vi gør som vi plejer, får vi det resultat vi plejer at få.

Hvis du gerne vil opnå noget andet end det du plejer, er du nødt til at gøre noget andet. Du er nødt til at træffe et andet valg!

På dette kursus får du indblik i hvor dine vaner stammer fra, hvorfor du har dem, hvad de gør ved dig, og hvordan du kan ændre dem. Desuden får du en række værktøjer til at ændre vanerne – som for eksempel at det er din fortid, der former din fremtid.

Gennem eksempler og øvelser lærer i, hvilke fantastiske muligheder der ligger i at ændre på sine vaner. Vi gennemgår også hvordan man på den mest effektive måde får ændret på sine vaner, så det ikke er dem der står i vejen for karrieren eller familielivet.

”Den du er, er et resultat af dine oplevelser, og de valg du træffer på baggrund af dine oplevelser.

I disse år kommer der mere og mere fokus på at være omstillingsparat og fleksibel. Hvad skal der til, for at kunne leve op til de krav verden af idag har til os?

Det er ikke hvad der skal ændres, men måden man gør det på!

Varighed 1½-2 timer eller workshop med forløb over en længere periode.

Ring eller skriv nu!

”Alt hvad du nogensinde har ønsket dig, ligger lige på den anden side af din komfortzone. Træd ud i det ukendte og få alle dine ønsker opfyldt”