Superlatter

Nye lattervinde blæser i SuperBest i Allerød

Det er ikke på hylderne endnu, men latter er noget som personalet i Allerød kan få på arbejdet.

Superbest personalet tager på arbejde med et smil, siden deres chef opdagede en nyskabende måde at styrke sammenhold og reducere stress.

Det startede med at ejerne Henrik og Gitte Kierulff så et interview på TV2 med Latter Yoga Instruktør Thomas Flindt. Emnet var forbedring af helbredet ved hjælp af latter, også selvom latteren ikke er sat i gang af jokes eller humor.

Det er videnskabeligt bevist at latter mindsker stress, stimulerer blodets gennemstrømning, og forbedrer fordøjelsen. Desuden styrkes immunforsvaret ved at endorfin niveauet øges. Endorfin er det hormon der gør os glade eller lykkelige.

Henrik og Gitte spildte ikke tiden og arrangerede et aftenmøde med personalet til bowling, middag og en hemmelig gæst.

Thomas Flindt tog Latter Yoga med til de 64 ansatte i Superbest, Kirsebærgaarden 2, 3450 Alleroed.

Henrik sagde:

”Det er en af de bedste investeringer vi har foretaget – Man kan bruge mange penge på teambuilding og uddannelse, men dette har givet den bedste oplevelse”

I starten fandt personalet det mærkeligt at deltage i latter øvelserne. Snart begyndte det fnisende personale at le af fuld styrke. Alle følte sig bedre tilpas.

For at få det fulde udbytte af Latter Yogaen blev det bestemt at grine hver morgen. Nu begynder hver morgen i Superbest med et grin.

Henrik sagde:

“Vi elsker det. Vi kunne mærke en forandring med det samme. Latteren forbedrer den måde vi samarbejder på. Vi taler mere sammen, og kommunikationen er blevet bedre. En stor bonus er at vi alle smiler mere, og det bemærker kunderne. Prøv det, du bliver ikke skuffet”

Latter yoga er en serie simple øvelser, som bruges til at stimulere latteren.

Den stimulerede latter smitter, og bliver hurtigt ægte.

Latter eksperten Thomas Flindt fra København kan bekræfte at chefer og virksomheder beretter om fantastiske resultater med Latter Yoga.

“Alle undersøgelser viser at mennesker der ler sammen, arbejder sammen. De får bedre selvtillid og samtidigt en reduktion i deres stress niveau. Latter Yoga hjælper også på arbejde/livs balancen, forbedrer forhold mellem mennesker og forøger kommunikationen samt formindsker sygefravær. Som alle ved er glade mennesker produktive mennesker.”

Yderligere oplysninger

Latter Yoga er opfundet af Dr. Madan Kataria og hans kone Madhuri Kataria. Madan Kataria er læge og bor I Mumbai i Indien

Latter Yoga startede med 5 mennesker I 1995, og der er nu over 1.000.000 medlemmer i hele verden.

Videnskabelige undersøgelser har bevist at latter forbedrer helbredet, og mindsker den nødvendige tid til rekonvalesens efter sygdom.

Ref, :Professor Illona, Graz University, Østrig

For yderligere information: Henrik og Gitte Kierulff, Superbest.

Telefon: 48 14 17 78

Bestil eller spørg til et morgenlatter forløb fra vores kontaktformular!

Du kan finde mere information om et morgenlatter forløb her